093
Private Apartment
Milano

Back to works

In the historic center of Milan we took care of the renovation of an apartment of approximately 100 square meters. The project was structured on the idea of freeing the space transversely in plan, enhancing its interesting aspect: the mirrored glazed walls facing north south. The kitchen is designed as an island contained between the two facades, which have been designed as elements to characterize the living area and act as a filter for the bedrooms. The choice of materials is very simple, the original palladiana dictates the colors, enhanced by the combination of contemporary materials such as neutral gray linoleum and pastel laminate on the walls.

  • Type: 
    Housing

  • Scale: 
    Interiors

  • Status: 
    Built

  • Client: 
    Private

  • Budget: 
    180.000€

  • Team: 
    A2BC

  • Photos: 
    Francesca Iovene

  • Year: 
    2018