090
DaBass
Milano

Back to works

The renovation of a commercial space and its transformation into a restaurant is the theme of the project. Working on the plan, triangular with the tip at the intersection of three roads, was the challenge that oriented the project to emphasize the axis crossing the space. The result is composed by an elongated counter, more than 5 meters long with rounded sides, and a vibrant separation that divides the dining room from the kitchen with an iron structure and various glass inserts. The floor, a composition of infinite cubes of solid wood, warms and ties together the different lights, colors and materials that characterize the eclecticism of the place.

  • Type: 
    Public space

  • Scale: 
    Interiors

  • Status: 
    Built

  • Client: 
    Private

  • Budget: 
    150 k€

  • Team: 
    A2BC

  • Photos: 
    Carola Merello

  • Year: 
    2017