078
Angela Bertoni Pasta Shop
Barcelona

Back to works

The project for a fresh pasta shop in the Sarrià - Sant Gervasi neighborhood, in the north of Barcelona, moves from the will of characterize the design and th brand with a strong visual image, blended with the architecture of the space, which could be replicable in other interventions. Thus the choice of the cobalt blue color, which becomes the trade mark of the brand, from the sign to the floor, realized with hand painted ceramic tiles juxtaposed to the beech wood veneer and to the pale tones of the walls and the laboratory. A small intervention become an occasion to investigate the relationship between interior and exterior, Architecture and City.

  • Type: 
    Public space

  • Scale: 
    Interiors

  • Status: 
    Built

  • Client: 
    Pastificio Angela Bertoni

  • Budget: 
    90.000€

  • Team: 
    A2BC

  • Photos: 
    Carola Merello

  • Year: 
    2016